• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905322939217
  • https://www.instagram.com/aluminyumcengiz/
info@cengizaluminyum.com - 0532 293 92 17 

ANASAYFA


     STORBOX PANJUR

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Genel Özellikler

Mekânlara mimari açıdan dekoratif seçenekler sunan Türkiye’nin lider PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunarak modelleri arasında öne çıkmaktadır. 

Geçmiş zamanlara bakıldığında temizlemesi zor, kaba bir görüntüye sahip olan panjurlar, Egepen Deceuninck ile artık daha kullanışlı, daha güvenli ve daha estetik  ve yapısındaki şık tasarım sayesinde evlerin mimarisi ile uyum içinde olan ve mahremiyet için etkili olan panjur sistemi, hırsızlık gibi art niyetli tutumlar için caydırıcı bir rol oynayarak güvenli bir kullanıma olanak sağlıyor.

Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 165 mm ve 200 mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılması da ekstra bir özellik. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x200 mm ve 200x235 mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor.

Panjur lamel seçeneği Ege ve Mini Panjur olarak kullanılabilen Storbox Panjur Sistemi, tek pencereye, kapı üstüne ve çoklu panjur uygulaması gerektiren mekânlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Mekânlarına daha dekoratif bir görünüm veya koruma sağlamak isteyenler ise tercihe göre, sürme sineklik veya stor sineklik ile kombine edilebiliyor.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj